FOTBAL » Ion Marin, noul antrenor al Farului


Intră acum și în grupul de

Farul nu a ramas nici 24 de ore fara antrenor. Dupa debarcarea lui Constantin Gache – episod ce a avut loc luni seara -, „rechinii” si-au desemnat marti noul tehnician. Este vorba despre Ion Marin, cel care detinuse pâna în prezent functia de director tehnic al gruparii de pe litoral.

Noul tehnician al constantenilor a decis sa nu faca mult tam-tam în legatura cu numirea sa, declarându-se îngrijorat de situatia în care se afla Farul în clasament. „Nu e nicio bucurie când se schimba un antrenor, mai ales când îti este si foarte bun prieten. Suntem într-un moment mai mult decât delicat, putem sa recunoastem deschis ca suntem în lupta pentru evitarea retrogradarii.

Le-am cerut jucatorilor sa constientizeze ca este un raport corect între drepturi si obligatii”, a spus Ion Marin, imediat dupa numirea sa pe banca „rechinilor”.

Tehnicianul Farului le-a cerut noilor lui elevi sa îsi schimbe comportamentul în viitoarele meciuri. „În toata viata mea de antrenor m-am condus dupa trei principii: munca, disciplina si seriozitate. Acei jucatori care vor încalca aceste principii vor pleca, ramân doar cei care vor întelege sa se angajeze alaturi de noi sa salvam echipa. Avem un lot mult mai bun fata de locul 17. Ne-am propus ca prim obiectiv vital 6 puncte în meciurile de acasa cu Timisoara si Craiova. Daca vom reusi sa intram în iarna cu minus 11 nu sunt deloc îngrijorat. Daca stam sa avem scandaluri între noi înseamna ca nu suntem caractere si situatia e pierduta”.


Intră acum și în grupul de