Fotbal. Liga I » Meciul cu Dinamo ii starneste amintiri placute lui Marin Barbu


Intră acum și în grupul de

Dupa ce a obtinut prima victorie cu UTA Arad, 1-0 în fata Rapidului, Marin Barbu este decis sa repete isprava si în “Stefan cel Mare”. Fostul antrenor al Forestei, în perioada de glorie a acesteia, a declarat ca formatia sa poate sa speculeze momentul delicat prin care trece Dinamo, mai ales ca jucatorii aradeni au prins curaj dupa victoria cu Rapid. “Am prins curaj dupa victoria din meciul cu Rapid.

Avem probleme, dar mergem la Bucuresti sa-i frigem pe cei de la Dinamo. Am mai avut eu de-a face cu Dinamo si a iesit un meci de colectie, cu Foresta (scor 5-4 – n.r.). Nu încerc sa spun nimic, nu vreau sa ma dau cocosel, doar ca învingând Rapidul am reusit sa prindem curaj si încredere în propriile forte.

Dinamo trece printr-un moment mai greu, nu vor avea spectatorii alaturi si în fotbal se întâmpla multe”, a declarat Marin Barbu.

“Magiun” a facut referire la memorabilul meci din toamna anului 2000, când antrena pe Foresta Suceava. În minutul 70 al meciului de atunci, Dinamo conducea cu 4-0, iar scorul final a fost 4-5.

Meciul dintre UTA si Dinamo, contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I, se va disputa sâmbata, de la ora 14. 


Intră acum și în grupul de