Fotbal. Liga I » Suceveanul Semeghin ezita sa semneze prelungirea contractului cu Otelul


Intră acum și în grupul de

Marius Stan, directorul general al Otelului Galati, a marturisit ca în perioada urmatoare va încerca sa-l convinga pe fundasul Dorin Semeghin sa-si prelungeasca întelegerea cu clubul dunarean, care expira în vara anului viitor.

“Noi asteptam sa-si limpezeasca gândurile, este vaccinat, este matur si am încredere în el ca poate lua o decizie înteleapta. Daca as fi în locul lui «Seme» as cântari si atasamentul suporterilor si as semna prelungirea contractului”, a declarat Marius Stan. “Dorin nu mai are vârsta la care sa fie curtat de Real Madrid. E clar ca nici afara nu umbla câinii cu colacii în coada”, a încheiat oficialul clubului galatean pentru site-ul oficial al Otelului.

Ajuns la 28 de ani, suceveanul Dorin Semeghin a debutat în Liga I pe 22 noiembrie 1997 într-un meci Dinamo – Foresta Suceava, încheiat cu victoria bucurestenilor, scor 2-0. În perioada 2001-2005, Semeghin a fost legitimat la gruparea din “Stefan cel Mare”, de unde a mai fost împrumutat la Poiana Câmpina, FC Arges sau Dinamo II. În 2005, fundasul sucevean a evoluat la formatia israeliana Hapoel Petah-Tikva, iar din 2006 pâna în prezent a jucat pentru Otelul Galati.

Dorin Semeghin a adunat 163 de partide în prima liga, în care a marcat 5 goluri.  
 


Intră acum și în grupul de