PNL si Tariceanu, garantul democratiei in Romania


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PNL Suceava, Vasile Mocanu a spus miercuri, într-o conferinta de presa ca în calitate de cetatean este multumit ca în urma alegerilor europarlamentare partidele extremiste nu au obtinut locuri în PE, iar în calitate de membru de partid ca rezultatul euroalegerilor arata ca se va guverna în coalitie, ceea ce este un lucru benefic pentru omul de rând. În opinia acestuia PNL si presedintele partidului, Calin Popescu Tariceanu a devenit pentru cei care vor sa vada, garantul democratiei în România. Acesta si-a argumentat afirmatia spunând ca „PNL este între cel care voia sa devina partid unic, PSD, si între PD, care voia acum sa devina partid prezidential, unic la guvernare, care împarte contracte si bani europeni cum vrea el”.

Referitor la slaba participare a alegatorilor la referendum, vicepresedintele PNL Suceava a mai spus ca cetatenii au dorit sa-i dea o lectie presedintelui care, desi avea legea votului uninominal pe masa a refuzat sa o promulge. Acesta a mai spus ca cetatenii nu mai sunt un popor „turma” cum doreste presedintele, ci oameni cu constiinta civica.

Vicepresedintele PNL Suceava spune ca aceasta modalitate de a legifera era „gemenele dictaturii” si ca în acest mod cetatenii au ales prima optiune la un referendum de a nu se prezenta la urne. 


Intră acum și în grupul de