“Cate o dorinta pentru fiecare fulg de nea”


Intră acum și în grupul de

Clubul Antreprenorial Studentesc (CASt) din cadrul Universitatii „Stefan cel Mare” Suceava desfasoara pâna pe data de 23 decembrie campania “Câte o dorinta pentru fiecare fulg de nea”. Acest program are drept scop sprijinirea copiilor proveniti din camine, familii dezorganizate, fara posibilitati materiale, cu probleme psihice si locomotoare din orasele Suceava si Botosani. Acestia vor primi sprijin prin donatii din partea tuturor persoanelor, firmelor si institutiilor care doresc sa-si aduca contributia. Cu ajutorul actiunii întreprinse, copiii se vor putea bucura de cadourile primite de Mos Craciun. Ajutoarele nu vor fi numai de ordine materiala, ci si spirituala.

Aflata la cea de-a II a editie, campania are în vedere crearea unei traditii de strângere a fondurilor care sa contribuie la sprijinirea cauzelor nobile, mai exact îmbunatatirea calitatii vietii. Prin programul realizat, se are în vedere constientizarea si sensibilizarea comunitatii în mijlocul în care îsi desfasoara activitatile. Se are în vedere ca donatiile ce se vor face sa aiba cel mai potrivit impact. Organizatia Antreprenoriala doreste o unire de eforturi în sprijinul aceleiasi cauze : o viata mai buna pentru copii.

Pentru îndeplinirea acestor obiective, membrii echipei de proiect vor desfasura o serie de activitati prin care sa faciliteze obtinerea de fonduri necesare achizitionarii si pregatirii cadourilor, care vor fi înmanate ulterior celor mici. În acest sens, echipa va organiza o campanie pentru strangerea de fonduri din universitate, licee, biserici si firme din judetul Suceva.  

Campania „Câte o dorinta pentru fiecare fulg de nea” este unica actiune caritabila în Universitatea din Suceava. Este organizata de studenti care au mai participat la astfel de programe, sunt informati în legatura cu  nevoile copiilor si sunt dispusi sa asigure necesarul de caldura sufleteasca, plus o mica parte materiala si condimentarea cu un zâmbet pentru cei care au într-adevar nevoie de ele.


Intră acum și în grupul de