Gheorghe Flutur a cerut organizatiilor PLD sa aiba „portile deschise” pentru membrii PNL


Intră acum și în grupul de

„Suntem al patrulea partid politic, plasati dupa PNL”, a declarat vineri, la Suceava, într-o conferinta de presa Presedintele executiv al PLD, senatorul Gheorghe Flutur precizând ca PLD a preluat „masiv” electorat PNL în resedinte de judet cum ar fi Suceava, Piatra Neamt, Botosani, Iasi, Târgoviste, Baia Mare, Timisoara si Braila.

Parlamentarul sucevean a lansat si un avertisment îndreptat catre PNL prin care spune ca „obiectele vazute în oglinda retrovizoare sunt mai aproape decât par”. Gheorghe Flutur a mai afirmat ca a cerut organizatiilor PLD sa aiba „portile deschise” pentru membrii PNL care apreciaza aceasta noua constructie politica.

Pentru urmatoarea perioada, Gheroghe Flutur a precizat ca PLD îsi propune consolidarea organizatiilor partidului din teritoriu si ca le-a cerut filialelor „sa se bucure moderat” pentru rezultatul obtinut în alegerile europarlamentare.

Acesta a mai spus ca PLD intra în pregatirile pentru campania electorala pentru alegerile locale si ca a transmis organizatiilor „o diagrama clara” privind modul în care trebuie sa actioneze în perioada urmatoare, începând de la selectarea candidatilor de primar. 


Intră acum și în grupul de