Fotbal : Keseru, ca si transferat in Primera Division


Intră acum și în grupul de

Claudiu Keseru poate deveni în sfârsit fotbalist mare! Retrogradat în a doua divizie din Franta asta-vara, fostul fotbalist al Bihorului a intrat într-un oarecare con de umbra. Internationalul de tineret va împlini 21 de ani duminica si si-a facut un cadou pe cinste: un transfer în campionatul spaniol. Si nu oriunde, ci chiar în prima divizie.  
Dupa trei ani petrecuti la Nantes, în care a evoluat de 49 de ori si a marcat 10 goluri, Keseru a acceptat oferta gruparii Racing Santander. Noua echipa a tânarului nostru atacant este considerata revelatia Primerei Division, ocupând locul 7 dupa 13 etape – la doar sase puncte de lidera Real Madrid -, desi era considerata de specialisti una dintre candidatele certe la retrogradare.  
 
Acontat de Racing, Keseru va parasi Franta în luna ianuarie, când se va alatura noii sale echipe, unde îi va lua locul lui Nikola Zigici, masivul atacant sârb urmând a fi cedat Valenciei. Potrivit cotidianului Cancan, tranzactia a fost realizata la sfatul omul de afaceri Marius Vizer, cunoscuta fiind relatia de amicitie dintre acesta si Keseru. „L-a dorit si Dinamo pe Claudiu, dar el va juca în Spania, tara care are una dintre cele mai puternice competitii fotbalistice din lume. Suntem pe punctul de a finaliza tratativele cu o formatie din Primera Division, dar nu va pot dezvalui cu cine anume”, a declarat Vizer, cu un aer misterios. 
 
Acelasi lucru a zis si Claudiu Keseru, internationalul român precizând: „Nu stiu daca voi reusi sa o parasesc pe Nantes. Sincer, îmi doresc sa plec de la Nantes, în acest moment în sunt tratative cu o echipa spaniola. Este foarte greu sa vezi ca nu evoluezi nici macar în liga a doua franceza. Asa cum am spus, sunt discutii cu o formatie din Spania, dar nu îi pot da numele. Întâi sa se rezolve, sa fie totul bine si apoi voi spune mai multe”.


Intră acum și în grupul de