FOTO Un garaj cu tot cu maşina aflată în interior au ars în Gura Humorului. Pompierii au salvat casa de locuit şi gospodăria vecină


Intră acum și în grupul de

Un garaj în care se afla un autoturism din Gura Humorului a luat foc, duminică, din cauza unui cablu electric defect, iar pompierii militari de la Garda de Intervenţie Gura Humorului au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea incendiului.incendiu garaj isu pompier (4)

La sosirea echipajelor, ardea un garaj, în interiorul căruia se afla un autoturism, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la gospodăria învecinată.

În incendiu au ars garajul, construit din lemn şi acoperit cu tablă, pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi, autoturismul, în proporţie de 70%, obiecte de mobilier şi alte bunuri depozitate în interior. S-au degradat pereţii portanţi din lemn.

Pe timpul intervenţiei de stingere, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical unui bărbat (socrul proprietarului), în vârstă de 70 de ani, care a suferit un atac de panică. Acesta a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau cu izolaţia deteriorată, precizează ISU Suceava.

Prin intervenţia lor, pompierii militari au salvat casa proprietarului şi locuinţa aflată în imediata vecinătate.(N.B.)


Intră acum și în grupul de