Caziere „la minut” vor fi eliberate si in municipiile Falticeni, Vatra Dornei, Radauti si Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Sistemul care a facut posibila eliberarea cazierelor „la minut”, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava, se afla pe ultima suta de implementare si la nivelul Politiilor municipale Falticeni, Vatra Dornei, Radauti si Câmpulung Moldovenesc. „Prin aceasta initiativa se va elimina traseul birocratic, solicitantul de cazier având posibilitatea sa achite taxa de eliberare în regim de urgenta si cea pentru timbrul fiscal la acelasi ghiseu, iar certificatul de cazier i se va elibera în sincron cu depunerea cererii”, precizeaza IPJ Suceava.

Din nefericire, IPJ Suceava nu a ajuns la o întelegere cu Posta, astfel încât intentia de a putea procura timbre fiscale tot de la ghiseul Serviciului Cazier Judiciar nu s-a putut concretiza. Pentru toti care sunt nascuti în judetul Suceava si nu au antecedente penale, programul în care îsi pot obtine cazierul judiciar pe loc este între orele 8:30-13:00. Restul solicitantilor, cei nascuti în alte judete sau care au antecedente penale, vor trebui sa se prezinte la ghiseul de la intrarea în sediul IPJ Suceava, între orele 14:30-16:00.

În regim normal, termenul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar ramâne în continuare acelasi, sapte zile de la data depunerii cererii. 


Intră acum și în grupul de