Suceava a imbracat haina de sarbatoare


Intră acum și în grupul de

Câteva mii de suceveni au participat, sâmbata seara, în centrul municipiului, alaturi de primarul Sucevei, Ion Lungu si alte oficialitati, la festivitatea de inaugurare a iluminatului de sarbatori si a bradului de Craciun, asistând si la un foc de artificii prilejuit de sarbatorirea Zilei Nationale.

Momentul aprinderii luminilor din bradul de Craciun amplasat pe esplanada din centrul municipiului a fost precedat de un spectacol folcloric sustinut de Ansamblul „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

Ulterior, în timp ce fanfara orasului intona „O brad frumos” s-au aprins luminile din brad, dar si ghirlandele cu lumini amplasate pe strazi.

Sucevenii prezenti în numar mare în centrul orasului au putut admira apoi un foc de artificii organizat cu prilejul Zilei Nationale a României.

Fanfara orasului a sustinut un program de colinde, iar multi dintre cei aflati în zona s-au fotografiat lânga bradul de Craciun sau au admirat fântâna arteziana care, printr-un joi de  lumini, imita o fântâna arteziana în functiune.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a participat sâmbata, la redeschiderea patinoarului artificial din municipiu, dupa finalizarea unei investitii de 820.000 de lei ce a presupus, în principal, schimbarea modului de realizare a ghetii, fiind folosita o instalatie ecologica. 


Intră acum și în grupul de