Coroana de flori la mormantul eroului Ion Grosaru din Paiseni ucis in urma unei misiuni in Irak


Intră acum și în grupul de

Europarlamentarul Catalin Nechifor a depus o coroana de flori, sâmbata, 1 Decembrie- Ziua Nationala a României, în localitatea Paiseni, la mormântul eroului Ion Grosaru, care a murit în urma unei misiuni în Irak.

La Cimitirul Eroilor din municipiul Suceava, autoritatile locale si judetene au participat la un ceremonial militar si religios, dupa care au depus coroane de flori la Monumentul Eroilor si au asistat la defilarea trupelor Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Pe lânga prefectul Orest Onofrei, presedintele CJ Suceava, Gavril Mîrza, si primarul Sucevei, Ion Lungu, au mai participat la acest ceremonial presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, si eurodeputatul PSD Catalin Nechifor.

De remarcat este ca de la acest ceremonial au lipsit presedintele PD Suceava, Eugen Constantin Uricec, vicepresedinte al CJ Suceava, si vicepresedintele organizatiei, senatorul Constantin Gheorghe ceea ce realimenteaza speculatiile privind eventuale probleme existente la nivelul conducerii organizatiei PD Suceava. 


Intră acum și în grupul de