Volei. Divizia A2 – Est : CSMU LPS castiga si intra in carti pentru play-off


Intră acum și în grupul de

CSMU LPS Suceava – Niro Guard Bucuresti  3 – 1 (22-25, 25-20, 25-23, 25-17)

Meci foarte greu pentru suceveni desi în fata lor s-a aflat o echipa sub valoarea adversarei de sâmbata trecuta, Stiinta Bacau. Întâlnirea avea o importanta majora pentru viitoarea configuratie a clasamentului, acolo unde CSMU LPS are sanse sa acceada în fazele superioare. La Bucuresti, în meciul tur, Niro Guard s-a impus cu 3-2 astfel ca elevii lui Victor Pancu aveau nevoie de o victorie cu 3-0 sau 3-1 pentru a depasi formatia bucuresteana în clasamentul Diviziei A2-Est.

Meciul a început foarte bine pentru gazde, astfel ca, la mijlocul primul set, sucevenii conduceau cu 16-11 iar adversarii nu aratasera nimic. Având în componenta jucatori cu experienta oaspetii au jucat excelent si au revenit pe tabela câstigând primul set cu scorul de 25-22.

Momentul critic a fost depasit de voleibalistii suceveni abia în setul doi, Petrariu si Giurca si-au intrat în mâna, Andrei Sasu a avut câteva reluari surprinzatoare la mingea a doua si scorul a devenit 1-1 la seturi, dupa 25-20 în favoarea gazdelor.

Setul trei a fost momentul cheie al întâlnirii. Scorul a fost echilibrat pâna spre final, când calmul tinerilor voleibalisti suceveni a învins experienta bucurestenilor. Gazdele s-au impus cu 25-23 iar în setul patru elevii lui Pancu au jucat dezinvolt si au câstigat mansa într-o maniera categorica, 25-17.

La finalul partidei, Victor Pancu era foarte multumit de prestatia jucatorilor lui. Pentru CSMU LPS au jucat: Petrariu, Giurca, Sasu, Orasanu, Semeniuc, Prodan, Cucuruseac, Chitic, Rusu, Ursachi si Ilas.

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Piatra Neamt. Pentru CSMU LPS umreaza trei întâlniri dificile cu Constanta, Galati si Târgoviste. 


Intră acum și în grupul de