Control la ARR Suceava


Intră acum și în grupul de

Inspectori din cadrul Autoritatii Rutiere Române de la Bucuresti ancheteaza în momentul de fata modul în care mai multi operatori rutieri din judetul Suceava au reusit sa „fenteze” legea si sa obtina certificate de competenta profesionala desi nu au dat examenele necesare. Directorul general al ARR, Sorin Supuran a declarat marti, la Suceava ca acest control este unul foarte serios si ca la nivelul reprezentantei de la Bucuresti au fost date afara din serviciu 8 persoane pentru modul în care au actionat fara sa respecte legea.

„Sunt câteva cazuri de persoane care au depus dosarul la Suceava, au primit certificatul dar nu au fost la examinare. Vom fi foarte atenti si la final vom lua masurile care se impun”, a spus Sorin Supuran.

Acesta s-a aratat contrariat de faptul ca pe fisele de programare persoanele apareau ca fiind prezente dar în realitate ele nu fusesera la examinare. Acest certificat este necesar firmelor pentru licentiere în vederea transportului de persoane sau de marfuri periculoase. 


Intră acum și în grupul de