Teza cu subiect unic la disciplina matematica s-a derulat fara incidente


Intră acum și în grupul de

Sustinerea tezei cu subiect unic la disciplina matematica, ce a avut loc miercuri între orele 12,00 – 14,00 s-a desfasurat fara incidente neplacute. Potrivit adjunctului ISJ Suceava, Vasile Monacu  din raportarile din teritoriu, examenul s-a desfasurat în conditii normale, subiectele au fost dezarhivate la timp si multiplicate pentru toti elevii de clasa a VII-a si a VIII- a prezenti. La testarea de miercuri au participat 8207 elevi de clasa a VII-a din totalul de 8414 elevi înscrisi, iar la clasa a VIII-a tezele au fost sustinute de 8219 elevi din totalul de 8414 înscrisi.

Tezele au fost predate comisiilor din cele 21 de centre de evaluare de catre comisiile din cele 179 centrele de testare.

Vasile Monacu mai spune ca nu au fost semnalate incidente în teritoriu, nici în timpul redactarii tezelor de catre elevi, nici în timpul transportului acestora si mai adauga faptul ca în termen de 3 zile, tezele vor fi corectate de catre profesorii evaluatori si rezultatele vor fi comunicate elevilor. 


Intră acum și în grupul de