Apartament în flăcări, după ce o suceveancă a plecat de acasă lăsând maşina de spălat în funcţiune


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit, luni, într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Tineretului din municipiul Suceava după ce proprietara a lăsat maşina de spălat în funcţiune şi a plecat de acasă.

Pentru stingerea focului au intervenit militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava cu două autospeciale.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul bucătăriei, cu degajări mari de fum, care a inundat întregul apartament şi casa scării.

incendiu bloc

 

Proprietara nu se afla acasă, astfel încât pompierii au pătruns în interior pe un geam deschis şi au localizat şi lichidat incendiul. Ulterior, locuinţa şi casa scării, inundate cu fum, au fost ventilate natural.

În incendiu au ars obiecte de mobilier din bucătărie, o maşină de spălat (parţial) şi bunuri de uz casnic. S-au degradat finisaje interioare, mobilier şi aparate electrocasnice.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de maşina de spălat lăsată sub tensiune.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul apartamentului, cu bunurile aferente, precizează ISU Suceava. (N.B.)


Intră acum și în grupul de