Incendiu cu pericol de explozie în curtea unei gospodării din Câmpulung Moldovenesc. Proprietarul a vrut să-și dea foc la casă


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni au fost anunţaţi, marţi dimineaţa, că un bărbat de 67 de ani din Câmpulung Moldovenesc ameninţa că îşi dă foc la casa de locuit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc care au intervenit la fața locului cu două autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, au constatat că ardeau, în curtea interioară a gospodăriei, materiale textile şi lemn, precum şi o butelie de aragaz, existând pericolul de propagare a flăcărilor la casa de locuit şi la anexele gospodăreşti.

incendiu butelie

 

”Incendiul a fost lichidat imediat, iar butelia a fost dusă într-o zonă de siguranţă şi răcită, îndepărtându-se astfel pericolul unei explozii”, a precizat Găleată.

El a declarat că proprietarul a fost preluat de către echipajul SMURD şi transportat la Spitalul Câmpulung Moldovenesc.

În incendiu au ars aproximativ 10 kilograme de materiale textile şi o uşă veche din lemn şi s-au degradat butelia de aragaz, poarta metalică de la intrarea în curte, o uşă din PVC şi un geam de la casă.


Intră acum și în grupul de