O firmă bucureșteană va livra Primăriei Suceava 15 autoutilitare electrice în valoare de 2,7 milioane lei


Intră acum și în grupul de

Licitația pentru achiziționarea de vehicule electrice la Primăria Suceava în cadrul unui proiect finanţat prin Programul de Cooperare Elveţiano-Român a avut un singur ofertant. Potrivit primarului Ion Lungu, este vorba despre firma bucureșteană Grădinaru Import Export.

Edilul-șef a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă că licitaţia pentru achiziţionarea mai multor autoutilitare electrice pentru municipalitate a fost organizată pe două loturi. Primul lot cuprinde 11 autoturisme electrice și două furgonete pentru care a fost un singur ofertant, Grădinaru Import Export Bucureşti cu suma de 1,3 milioane de lei plus TVA.

La cel de-al doilea lot pentru autoutilitare electrice, o automăturătoare şi o autocisternă electrice, a fost prezentată o singură ofertă, a aceleiaşi firme, cu preţul de 1,4 milioane de lei plus TVA.

ion lungu (1)

Primarul a spus că ofertele vor fi evaluate şi dacă sunt eligibile se vor putea face achiziţiile.

Proiectul „Electromobilitate-vehicule electrice pentru o municipalitate verde” este finanţat cu 3,11 milioane de franci elveţieni prin Programul de Cooperare Elveţiano-Român şi mai prevede achiziţia a 11 biciclete electrice, dar şi construcţia unui număr de 28 de puncte de încărcare, din care jumătate pentru încărcare rapidă precum şi amenajarea a 56 de locuri de parcare pentru vehicule electrice. (N.B.)


Intră acum și în grupul de