Un siretean a incendiat casa soacrei


Intră acum și în grupul de

Un tânar din orasul Siret a incendiat casa soacrei, imobil în care locuia si el. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava, Garda de interventie Siret a intervenit, miercuri seara, cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea incendiului izbucnit la locuinta cetatenei Maria C., din orasul Siret, strada 9 Mai nr. 69. La sosirea garzii de interventie, incendiul se manifestase atât la locuinta – bucatarie, hol cât si la un autoturism Opel Kadett.

Focul a distrus bunuri casnice si elemente de mobilier din interiorul locuintei, materiale combustibile (bord, tapiterie scaune) din interiorul autoturismului.

Din primele cercetari, a rezultat ca Mugurel B.C., din Siret, ce locuia cu sotia în casa soacrei, a folosit intentionat o sursa  de aprindere cu flacara pentru a genera incendiul.

Pompierii au reusit sa salveze locuinta proprietarei si doua gospodarii vecine, pagubele fiind estimate de proprietara la 6000 lei.

Dupa stingerea incendiului, echipajul SIAMUD s-a deplasat la aceeasi adresa, în vederea acordarii asistentei medicale ginerelui ce si-a provocat o plaga taiata la antebratul stâng.


Intră acum și în grupul de