Fotbal : Unirea continua drumul spre cupele europene!


Intră acum și în grupul de

Unirea Urziceni a trecut peste socul din etapa trecuta, când a pierdut pe teren propriu partida cu Dacia Mioveni si a lasat, fara mari probleme, Bistrita fara Glorie, într-un meci programat în prima etapa a returului.  

Bistritenii au înregistrat al saselea esec în deplasare, în acest sezon, însa acesta a venit dupa ce elevii lui Ioan Ovidiu Sabau au marcat în propria poarta pentru a doua oara consecutiv, dupa cel de la Târgu Jiu. În minutul 9 al partidei, Apostol a executat puternic o lovitura libera, iar Danciu a deviat mingea în propria poarta, lasându-l fara replica pe Tatarusanu.

Scorul final a fost stabilit la doua minute dupa pauza, când Onofras a pus capat oricarei tentative de revenire a bistritenilor, dupa ce a scapat pe partea stânga spre poarta lui Tatarusanu si a înscris cu un sut la coltul scurt.

Victoria, a opta pe teren propriu pentru Unirea Urziceni, apropie gruparea ialomiteana de o clasare pe podiumul Ligii I la finalul acestui an si, nu în ultimul rând, contribuie la îndeplinirea obiectivului Unirii: participarea într-o cupa europeana în sezonul viitor.  


Intră acum și în grupul de