BOX : Mayweather l-a facut KO tehnic pe Hatton


Intră acum și în grupul de

Floyd Mayweather Jr. nu a avut nevoie sa danseze pentru a-l bate pe Ricky Hatton. Pumnii sai s-au dovedit a fi mai potenti decât picioarele sale si americanul a ramas neînvins dupa „lupta invincibililor”, trimitându-l pe Hatton la pamânt în runda a zecea.

Hatton nu l-a lasat pe Mayweather sa îsi faca jocul de picioare în ringul de box, însa nu a contat pentru Prettyboy, care s-a folosit de precizia pumnilor lui pentru a-l darâma pe britanic, challenger-ul pentru centura WBC la categoria semi-mijlocie. Hatton a tot încercat sa puncteze, însa Mayweather a avut un raspuns pentru orice a încercat britanicul, ca în final sa trimita un croseu de stânga ce l-a dat pe spate pe Hatton.

Britanicul s-a ridicat când numaratoarea a ajuns la opt, însa Mayweather aproape instant l-a trimis în corzi si a început sa îi care alti pumni în cap. Hatton a fost trimis din nou la pamânt, cu o reactie întârziata, în timp ce arbitrul Joe Cortez a oprit imediat lupta, permitându-i britanicului sa respire dar si sa arunce prosopul cu un minut si 35 de secunde ramase din runda.

A fost prima înfrângere suferita de Hatton în 44 de partide, un boxer din Manchester, care a facut tot posibilul sa realizeze ce niciun alt boxer nu a mai reusit: sa sparga apararea lui Mayweather. A fost însa destul de clar din primele runde ca Hatton va avea dificultati sa reuseasca, Mayweather adunând puncte pentru o usoara victorie la puncte, daca aceasta ar mai fi fost necesara. „Am stiut ca va fi greu. De aceea nu am facut nimic cu jumatate de masura”, a declarat Mayweather, care a obtinut a 39-a sa victorie, raspunzând criticilor care spuneau ca este un boxer plictisitor si ca niciodata nu risca mai mult decât e nevoie. 


Intră acum și în grupul de