Fotbal : Miscari de trupe la Rapid: Coman pleaca, vin portughezi!?


Intră acum și în grupul de

Copos este convins ca Rapidul poate câstiga titlul în acest sezon si este decis sa întareasca echipa din iarna, transferând mai multi jucatori din campionatul portughez, în baza modelului CFR Cluj, dar si inspirat de reusitul transfer al lui Cesinha de la Braga. „Cu o campanie de achizitii buna si cu mai multa încredere, putem ataca titlul! Opt puncte, câte le vor ramâne celor de la CFR înaintea noastra dupa ce câstigam si restanta de la Piatra-Neamt, nu sunt imposibil de recuperat!”, a declarat Copos.

Astfel, Mircea Rednic si Constantin Zotta au urmarit, joi seara, partida dintre Aris Salonic si Sporting Braga, din sferturile Cupei UEFA, monitorizând mai multi jucatori de la formatia oaspete. „Stiu ca Mircea vrea jucatori portughezi. Eu cunosc campionatul si îl ajut cu sfaturi, dar Rednic e genul care vrea sa vada cu ochii lui jucatorii si de aceea a mers la meci, ca s-o urmareasca pe Braga”, a declarat, pentru Gazeta Sporturilor, Lucian Marinescu, fost fotbalist al Rapidului, acum impresar.  

Pentru Rapid apare însa problema portarului, pentru ca Dani Coman s-a saturat de mediocritatea Ligii I si îsi doreste un transfer într-un campionat puternic, informeaza Gazeta Sporturilor. Goalkeeperul le-a transmis oficialilor dorinta sa de a juca într-un campionat puternic din Europa si spera sa primeasca acceptul lui Copos, desi este clar ca acesta n-ar agrea sa renunte la portarul „nationalei” într-un moment în care mai spera la câstigarea campionatului si la accesul în grupele Ligii Campionilor.

Dar se pare ca nu va avea de ales, întrucât contractul lui Coman expira peste un an si, din vara, jucatorul va avea dreptul sa negocieze cu orice alta echipa, urmând ca Rapid sa îl piarda gratis. În conditiile în care portarul are acum un pret stabilit la 2.5 milioane de euro, Copos nu-si permite sa piarda acesti bani si în cauta deja înlocuitor goalkeeper-ului, principalul vizat de un transfer fiind Ciprian Tatarusanu, portarul Gloriei Bistrita si al nationalei de tineret.  


Intră acum și în grupul de