Prahovean suspectat de furturi din locuinţe din Vultureşti, prins în judeţul Olt şi reţinut la Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din judeţul Prahova, suspect de mai multe furturi din locuinţe din comuna Vultureşti a fost adus la Suceava pentru cercetări după ce a fost depistat în judeţul Olt.arest retinere

Potrivit Poliţiei Suceava, poliţiştii Secţiei 12 Poliţie Rurală Preuteşti s-au deplasat în judeţul Olt, unde, în urma activităţilor investigative desfăşurate, l-au identificat pe un tânăr de 23 de ani din judeţul Prahova, care, în perioada iunie-noiembrie 2015, a comis 4 furturi şi o tentativă la infracţiunea de furt, din două locuinţe aparţinând unor cetăţeni din comuna Vultureşti, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 6.700 lei.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că, imediat după comiterea faptelor, suspectul a părăsit comuna Vultureşti, unde a locuit fără forme legale, sustrăgându-se de la urmărirea penală.

În acest caz s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a tânărului, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.(N.B.)


Intră acum și în grupul de