Senatorul Gheorghe Flutur posibil interimar la sefia Organizatiei PDL Suceava


Intră acum și în grupul de

Viitoarea Organizatie Judeteana a PDL Suceava ce va lua fiinta în urma unificarii Partidului Democrat cu Partidul Liberal-Democrat ar putea fi condusa interimar de senatorul de Suceava, Gheorghe Flutur. Potrivit unor surse convergente, Gheorghe Flutur ar urma sa fie si lider al organizatiei PDL Suceava dar si sa obtina si o functie de conducere la nivel central a PDL, cel mai probabil secretar general adjunct sau poate chiar vicepresedinte, toate în functie de rezultatul negocierilor ce vor avea loc.

Conform acelorasi surse, din conducerea PDL Suceava ar urma sa faca parte ca prim-vicepresedinti, deputatul PLD, Dumitru Pardau, si un reprezentant al PD. Luni seara erau luate în calcul mai multe variante. Printre cei care se regasesc în ecuatia numirii se numara deputatul Aurel Olarean, senatorul Constantin Gheorghe, si chiar presedintele executiv Adrian Sabin Dragan. Sunt însa si destule voci care sustin ca presedintele actual al organizatiei judetene, Eugen Constantin Uricec, va putea sa-si continue mandatul în calitate de prim-vicepresedinte al PDL.

Cele mai mari sanse din partea PD pentru preluarea functiei de prim vicepresedinte le are însa senatorul Constantin Gheorghe.


Intră acum și în grupul de