Consilierul local Aurel Vasiliu cere organizarea de alegeri la organizatia judeteana a PC si cea a municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

Fostul presedinte al organizatiei municipale Suceava a PC, consilierul local Aurel Vasiliu i-a cerut luni, presedintelui interimar judetean, Costel Ignatescu sa organizeze alegeri interne altfel paraseste partidul si odata cu el vor pleca si ultimii membri ai organizatiei. Aurel Vasiliu a declarat ca nu întelege lipsa de reactie a conducerii centrale fata de rezultatele foarte slabe obtinute de echipa lui Costel Ignatescu la alegerile euro-parlamentare, undeva sub 2 la suta la nivel de judet, si ca singura solutie pentru remontarea organizatiei ar fi organizarea de alegeri.

Acesta a dat si un termen limita pentru alegeri, data de 15 februarie, dupa care a anuntat ca va pleca din PC, cu tot cu oamenii care l-au sustinut de-a lungul timpului. „Interimatul acesta prelungit la nivelul organizatiei judetene da o nota de neseriozitate totala pentru partid. Pâna pe 15 februarie este termenul dat de mine. Vreau sa stiu si eu daca voi mai fi sau nu pe vreo lista la urmatoarele alegeri si pe ce loc. În primul rând însa vreau clarificarea situatiei din partid prin alegeri interne”, a explicat Aurel Vasiliu, care si-a dat demisia din functie în urma cu câteva luni.

Consilierul conservator a fost foarte explicit, doreste o noua functie de consilier local. Ba mai mult, simte ca ar putea face fata cu succes la sefia organizatiei judetene Suceava a PC. „Daca vor fi alegeri voi candida la sefia PC. Va trebui sa port întâi o discutie cu oamenii din judet cu care am muncit în campaniile trecute”, a mai spus Aurel Vasiliu.

Fostul presedinte i-a prevestit zile negre lui Costel Ignatescu mai ales din cauza lipsei de dialog pe care acesta l-a cultivat în cadrul organizatiei. „Categoric vor mai pleca oameni dupa mine. Daca vor fi alegeri sunt chiar decis sa aduc oameni si chiar o organizatie locala de la PLD”, a conchis fostul lider municipal.


Intră acum și în grupul de