Bărbatul din Gulia ce şi-a înjunghiat prietenul care l-a lovit cu palma, trimis în judecată pentru tentativă de omor


Intră acum și în grupul de

Parchetul Tribunalului Suceava a dispus, miercuri, trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Adrian Dan Mircea, din Gulia, pentru tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat prietenul care i-a aplicat o palmă în timp ce se aflau la băut.

Potrivit rechizitorului, Adrian Dan Mircea era prieten de mai mulţi ani cu un bărbat din localitate, iar în după amiaza zilei de 08 mai 2016, în jurul prânzului acesta a mers la un bar din localitatea Gulia, iar în timp ce se stătea la o masă împreună cu mai mulţi consăteni şi prieteni pe terasa barului şi-a făcut apariţia Adrian Mircea care li s-a alăturat.

Toţi au socializat şi au băut bere, iar la un moment dat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice,  Adrian Mircea şi prietenul său au început să se jignească reciproc, iar bărbatul l-a lovit pe inculpat cu palma peste faţă pe Adrian Mircea spunându-i să plece acasă.

Acesta a mers spre casă, dar a revenit la scurt timp pe terasa localului cu un cuţit tip briceag, iar când s-a intersectat cu prietenul său a scos cuţitul din buzunar şi i-a aplicat acesteia mai multe lovituri de cuţit.

judecata

În momentele imediat următoare Mircea a plecat acasă, iar victima a fost transportată de urgenţă cu un echipaj al ambulanţei la spitalul din municipiul Fălticeni, iar mai apoi transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţe Sf. Ioan cel Nou din Suceava.

Potrivit concluziilor raportului de constatare medico-legală întocmit de S.M.L. Suceava, victima G.G.C. a suferit multiple plăgi tăiate-înţepate şi tăiate mandibular, vertebral, şold şi abdominale, leziuni  care necesită pentru vindecare un număr de 30-40 zile de îngrijiri medicale.  Medicii legiştii au concluzionat că viaţa victimei  a fost pusă în primejdie.

Dosarul va fi judecat de Tribunalul Suceava. (N.B.)


Intră acum și în grupul de