Expozitie cu vanzare de obiecte si decoratiuni de Craciun realizate de copiii cu nevoi speciale de la Centrul „Blijdorp”


Intră acum și în grupul de

Complexul Terapeutic pentru copilul cu handicap sever si moderat „Blijdorp România-O noua viata” din Suceava, gazduieste pâna miercuri, expozitia cu vânzare de obiecte si decoratiuni de Craciun „Simte Craciunul alaturi de noi”. Directorul Complexul Terapeutic Blijdorp, Brîndusa Bialy a precizat luni, la deschiderea expozitiei ca, cele mai multe dintre decoratiuni sunt realizate de copii din centru cu ajutorul parintilor si al personalului care îi îngrijeste iar restul de beneficiarii Fundatiei „O noua viata” Siret. Brîndusa Bialy a mentionat ca, banii care se vor strânge vor fi utilizati pentru achizitionarea materialelor necesare pentru expozitia de anul viitor.

Directorul Complexul Terapeutic Blijdorp a declarat ca sucevenii s-au obisnuit cu aceasta expozitie organizata la sfârsit de an si chiar renunta sa cumpere cadouri de Craciun din alte parti. Aceasta a mai afirmat ca obiectele sunt facute de copii în cadrul atelierelor protejate scopul fiind dezvoltarea deprinderilor de viata cu efect benefic asupra lor. „Expozitiile pe care noi le realizam sunt o recunoastere a muncii lor, o apreciere a implicarii copiilor”, a declarat Brîndusa Bialy.

La vernisajul expozitiei au participat consilierul local Neculai Bosancu, viceprimarul municipiului Suceava, Angela Zarojanu si directorul adjunct al ASP Suceava, Alexandru Lazareanu.


Intră acum și în grupul de