Fotbal : „Pisica” nu mai vrea sa fie „caine”


Intră acum și în grupul de

Zilele „Pisicii” în Stefan cel Mare sunt numarate. Dezamagit de ultimele rezultate ale echipei sale si de forma aratata de Dinamo în acest tur de campionat, Bogdan Lobont a decis sa paraseasca gruparea care l-a refacut celebru. Din câte se pare, spre Lisabona.

“Lobby” i-ar fi anuntat pe Borcea&Co, imediat dupa încheierea partidei cu Gloria Buzau, ca nu vrea sa mai joace pentru gruparea campioana si este decis sa dea curs uneia dintre ofertele pe care le are din strainatate. Principalul motiv de suparare – pierderea sansei de a juca în Liga Campionilor, atât în editia actuala cât si, cel mai probabil, în cea urmatoare. Din câte se pare, conducatorii „câinilor” nu ar fi avut nimic de comentat, anuntându-l la rândul lor pe Lobont ca este liber sa plece. Doar însa pentru o suma de sapte milioane de euro.

Înstiintati de hotarârea clientului lor, impresarii portarului dinamovist, Ioan si Victor Becali, au demarat deja negocierile cu mai multe cluburi din Europa. În acest moment, în pole-position pentru semnatura lui Lobont se afla Benfica Lisabona, grupare interesata si de stelistul Nicolae Dica. Potrivit sursei citate, goalkeeperul titular al echipei noastre nationale este dorit si Aston Villa, Lazio Roma, dar si de gruparea de la care a revenit în Liga I, Fiorentina. Ce va alege „Pisica” – ramâne de vazut. Problema „câinilor” este alta: cine va apara poarta echipei campioane în retur?


Intră acum și în grupul de