Aurel Vasiliu vs. Costel Ignatescu, meciul sfarsitului de an in PC Suceava


Intră acum și în grupul de

Liderul judetean al PC Suceava, Costel Ignatescu i-a solicitat marti, fostului presedinte al organizatiei municipale Suceava a partidului, Aurel Vasiliu, sa demareze de urgenta un proiect care sa aiba ca principal obiectiv scrierea unui „manual al parazitului politic”. În felul acesta Ignatescu i-a raspuns lui Vasiliu la ultimatumului pe care acesta din urma i l-a dat luni liderului judetean în vederea organizarii de alegeri interne în PC.

„Ultimatumul dat de domnul Vasiliu, ca forma de protest fata de interimatul de la nivelul conducerii judetene si municipale Suceava reprezinta o atitudine cel putin bizara a acestui etern fost presedinte interimar al organizatiei municipale”, a declarat Ignatescu.

Liderul judetean al conservatorilor este extrem de suparat ca de la preluarea conducerii organizatiei judetene de catre el rolul lui Vasiliu a fost doar decorativ, implicarea acestuia în activitatea organizatiei municipale fiind practic nula.

„Cât timp domnul Vasiliu si-a asumat doar dreptul de a încasa sumele ce cred ca i se cuvin în calitate de consilier municipal sau membru în Adunarea Generala a Actionarilor de la TERMICA SA Suceava, declinându-si orice obligatie fata de a partid, nu poate nici sa puna conditii si nici sa dea ultimatumuri”, sustine Ignatescu.

În finalul declaratiei sale presedintele PC Suceava a spus ca parerea majoritatii conservatorilor este ca în momentul de fata Vasiliu nu este altceva decât „un veritabil cal troian al vechii conduceri” care are ca principal scop distrugerea PC Suceava.


Intră acum și în grupul de