Aeroportul Suceava, bază pentru o companie aeriană privată, care din iulie va opera curse interne și externe


Intră acum și în grupul de

Suceava va avea o companie aeriană privată care va avea baza pe Aeroportul Suceava. Anunțul a fost făcut, vineri, de președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, potrivit căruia această companie, rezultată din colaborarea între firmele Cobrex Trans şi Daily Motors, va opera cu două avioane Boeing 737-300 zboruri interne şi externe.

„Aeroportul Suceava îşi demonstrează viabilitatea. Avem o piaţă de captare de peste trei milioane de pasageri din judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ şi Iaşi şi din Ucraina”, a spus Nechifor, într-o conferință de presă.

El a mai declarat că există multe destinaţii externe unde sunt suceveni care sunt potenţiali pasageri.

Nechifor Mariuta (3)

Directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuţa, a declarat că noua companie va urma să opereze de pe aeroportul sucevean din luna iulie.

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, declara în urmă cu şase luni, după redeschiderea Aeroportului Suceava în urma modernizării, că visul său este ca aeroportul sucevean să fie bază pentru o companie aeriană care să opereze curse spre destinaţiile dorite de suceveni.

El spunea la acea dată că oamenii de afaceri din judeţele Suceava şi Botoşani trebuie să integreze de acum în planurile lor de afaceri existenţa aeroportului pentru călătorii şi cargo, pentru export şi import şi că pentru segmentul de business şi de VIP vor fi servicii de calitate şi se va putea apela la ele. (N.B.)


Intră acum și în grupul de