Agenţia Naţională de Integritate:Directorul medical al Spitalului Rădăuţi, Cezar Aurelian Radu s-a aflat în conflict de interese administrativ


Intră acum și în grupul de

Agenţia Naţională de Integritate a constatat conflict de interese administrativ în cazul lui Cezar Aurelian Radu care a fost consilier local şi director medical al Spitalului Municipal Rădăuţi.

Astfel, potrivit ANI, în perioada exercitării mandatului de consilier local Aurelian Cezar Radu a luat parte la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului Local a Municipiului Rădăuți din data de 28 noiembrie 2013 privind Proiectul de hotărâre referitor la aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Rădăuți și modificarea listei obiectivelor de investiții pentru anul 2013, hotărâre prin care i-a fost repartizată suma de 1.131.247 lei Spitalului Municipal Sf. Dr. Cosma și Damian Rădăuți, al cărui director medical este.

De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe, Cezar Aurelian Radu a votat atât  Proiectul referitor la aprobarea modificării și completării statului de funcții al Spitalului Municipal Sf. Dr. Cosma și Damian Rădăuți cât și Proiectul de hotărâre privind aprobarea casării mijloacelor fixe și a obiectelor de inventar ce aparțin Spitalului Municipal Sf. Dr. Cosma și Damian Rădăuți.

ANI a mai anunţat, vineri, că a depistat în incompatibilitate şi pe consilierul local Viorel Ungureanu, din cadrul CL Dorna Candrenilor.

El este acuzat că  în perioada exercitării mandatului de consilier local, S.C. Vicusor Serv S.R.L., societate comercială la care Viorel Ungureanu deține funcția de administrator și calitatea de asociat unic, a încheiat cu Primăria comunei Dorna Candrenilor, la data de 14 noiembrie 2013, un contract de prestări servicii masă lemnoasă, în valoare totală de 3.921,24 lei. (N.B.)


Intră acum și în grupul de