Promovabilitate buna la teza cu subiect unic de la disciplina matematica


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul Scolar Suceava se declara multumit de rezultatele obtinute de elevii claselor a VII-a si a VIII-a , la teza cu subiect unic sustinuta de elevii suceveni la disciplina matematica. Adjunctul ISJ Suceava, Vasile Monacu a declarat marti, într-o conferinta de presa ca procentul de 83,79 la suta de note peste 5 (cinci) atribuite la clasa a VII, si cel de 92,97 la suta, la clasa a VIII-a arata ca în judetul Suceava sunt profesori care îsi fac datoria, iar elevii au o buna pregatire intelectuala, astfel ca activitatea poate fi apreciata ca fiind la nivelul standardelor impuse de curriculum-ul national.

Elevii claselor a VII-a au fost notati cu 1359 de note sub 5,00 iar la polul opus 563 de scolari au luat note de 10, iar în cazul celor de-a VIII-a 589 note au fost sub 5,00 dar în schimb au existat 683 note de 10.

La testarea de la matematica au participat 8207 elevi de clasa a VII-a din totalul de 8414 elevi înscrisi, iar la clasa a VIII-a tezele au fost sustinute de 8219 elevi din totalul de 8414 înscrisi.

Marti, a avut loc sustinerea tezei cu subiect unic la istorie si geografie la care au participat doar elevii din ultimul an de gimnaziu. 


Intră acum și în grupul de