Tadici crede in sansa castigarii Campionatului Mondial


Intră acum și în grupul de

Antrenorul Gheorghe Tadici este convins ca România va câstiga urmatoarele 4 jocuri de la CM 2007 de handbal feminin din Franta si va urca în final pe cea mai înalta treapta a podiumului.
 
Eu cred în forta grupului echipei României în continuare si cred ca insuccesul le-a rascolit putin orgoliul. Am discutat dimineata cu fetele si cred ca vor face totul ce depinde de ele si de noi, de cei care suntem pe teren, de a rezolva obiectivele pe care ni le-am propus. Am spus ca e nevoie si ne-am propus 4 victorii din 4 jocuri ce urmeaza. Sigur, e dorinta noastra, si orice adversar vrea ce vrem noi. Le-am spus ca daca gestionam bine aceasta înfrângere, si nu cum a fost gestionat titlul de vicecampioana mondiala în anul imediat urmator, când nu ne-am calificat la Europene, sa tinem minte trei cuvinte: Câstigam Campionatul Mondial!, a declarat Gheorghe Tadici la o întâlnire cu ziaristii români din Franta.
 
Tadici crede ca aceasta generatie de jucatoare poate face un rezultat mare la CM 2007 si anticipa ca viitorul nu este deloc roz pentru nationala feminina în urmatorii ani. Cred ca e momentul cel mai favorabil de a face înca un rezultat, ma gândesc la o medalie aici pentru handbalul feminin. Din pacate, viitorul nu este chiar atât de roz precum ar vrea unii sa-l prezinte. Cred ca realitatea este cu totul alta. O sa avem timp mai târziu sa analizam acest aspect.
 
Antrenorul vicecampioanelor mondiale nu crede ca la acest Mondial exista o echipa mai puternica decât Viborg, pe care Oltchim a învins-o în Liga Campionilor. Viborg este o echipa cu cele mai bune jucatoare din 3 selectionate. Am avut puterea sa le învingem, iar eu unul cred ca de aici trebuie plecat. Cine are caracter mai puternic, cine e mai tare, cine lasa superficialitatea la o parte si îsi respecta imaginea pe teren, acea echipa are câstig de cauza.


Intră acum și în grupul de