PLD Vulturesti se va transfera la PC


Intră acum și în grupul de

Presedintele filialei liberal-democrate din comuna Vulturesti, Dragomir Jeder a anuntat ca organizatia se va transfera la Partidul Conservator. Acesta sustine ca în PC va fi urmat de toti cei aproape 200 de actuali membri ai PLD din localitate. Motivul supararii liberal- democratilor din Vulturesti este faptul ca nu au fost consultati în legatura cu înfiintarea viitorului PD-L, ce va fi format în urma fuziunii prin absorbtie cu PD.

O alta nemultumire invocata de Dragomir Jeder este faptul ca membrii PLD din Vulturesti nu vor sa colaboreze cu oameni din PD, o formatiune desprinsa din FSN. Acesta a precizat ca s-a optat pentru PC, pentru ca acest partid este unul mai stabil si care îsi pastreaza doctrina si conduita politica.  

Presedintele PC Suceava, Costel Ignatescu, a salutat decizia Organizatiei PLD din Vulturesti, de a trece la conservatori si a declarat ca usa filialei judetene a PC va ramâne deschisa, deoarece organizatia vrea sa se întareasca înaintea scrutinelor electorale din 2008.

În replica, purtatorul de cuvânt al PLD Suceava, deputatul Romica Andreica, a precizat ca Organizatia din Vulturesti urma sa fie desfiintata, pentru ca desi avea 286 de membri, la euroalegeri a obtinut doar 75 de voturi. 


Intră acum și în grupul de