PNL Suceava, „tabara” pentru azilantii politici din urma „macelului” provocat de fuziunea PD-PLD


Intră acum și în grupul de

Cei care cer „azil politic” în urma „macelului” rezultat din fuziunea PD-PLD, dar si persoane ce nu au facut politica vor fi atrasi catre Organizatia municipala Suceava a PNL care doreste ca pâna la alegerile locale din 2008 sa-si dubleze numarul de membri. Într-o conferinta de presa, presedintele organizatiei, Angela Zarojanu, a declarat ca, pentru pregatirea alegerilor locale, activitatea organizatiei se va extinde pâna la nivelul sectiilor de votare si ca un punct important este atragerea de noi membri în partid.

Aceasta a precizat ca “PNL are portile largi deschise atât pentru persoane care nu au mai facut politica activa, cât si pentru cei care cer azil politic în PNL în urma macelului provocat de absorbtia PLD în PD”. Angela Zarojanu a spus ca dupa alegerile europarlamentare s-au înscris în organizatia PNL Suceava multe persoane care au activat ca voluntari în campania electorala.

Presedintele Organizatiei Municipale a PNL, Angela Zarojanu a adaugat ca actualul primar al Sucevei, Ion Lungu va candida pentru un nou mandat. PNL Suceava va comanda si un sondaj de opinie pentru ca organizatia sa afle opinia populatiei despre „echipa liberala”.

Angela Zarojanu a tinut sa mai avertizeze ca organizatia va avea si o echipa de reactie rapida la atacurile venite din partea adversarilor politici cum s-a întâmplat în ultima zi din campania electorala la euroalegeri, când au fost distribuite scrisori mincinoase în numele primarilor PNL. 


Intră acum și în grupul de