Liberalii ii considera pe social-democrati cu „mofturi si de fite”


Intră acum și în grupul de

Liderul municipal al PNL Suceava, Angela Zarojanu, a reactionat prompt la adresa ultimelor declaratii ale omologului sau de la PSD Virginel Iordache si a explicat ca este surprinsa de pozitia social democratilor care indica faptul ca înca nu s-au maturizat politic. Angela Zarojanu a apreciat miercuri, într-o conferinta de presa ca votul pentru buget este unul prea important „pentru a se face tot felul de mofturi si fite”. „Eu cred ca acum PSD nu face decât sa se bage în seama la votarea bugetului care a fost întocmit în urma procurarii de fonduri de catre administratia liberala de la guvernul liberal. Ori se pare ca la placinte înainte!”, a explicat Angela Zarojanu.

Presedintele PNL Suceava a mai spus ca pentru reparatii la strazi, în bugetul pe 2008 s-au prins 250 de miliarde de lei vechi fata de 137 de miliarde în acest an ceea ce înseamna ca drumurile reprezinta o prioritate a Primariei. „Am vazut ca PSD solicita reparatia unor strazi care deja au fost reparate anul acesta, am vazut ca doresc sa se construiasca o gradinita în Obcine care deja a început sa se construiasca si atunci probabil ca dumnealor doresc sa faca o trecere în revista a realizarilor administratiei liberale lucru pe care-l salutam. Foarte bine sa repete realizarile noastre pentru ca au de învatat din acest lucru”, a afirmat presedintele organizatiei locale PNL Suceava.

La ultima sa conferinta de presa liderul PSD Suceava a cerut ca la anul sa fie reparate aproximativ 30 de strazi în toate cartierele si mai multe locuri de joaca amenintând ca, în cazul în care propunerile nu vor fi aprobate alesii social-democrati nu vor vota bugetul si vor parasi sala de sedinte în semne de protest.


Intră acum și în grupul de