Handbal : Handbalistii de la CS Universitatea au fost premiati pentru rezultatele din turul campionatului


Intră acum și în grupul de

Dupa ce au terminat prima parte a Ligii Nationale pe locul sase, componentii echipei locale de handbal au fost premiati în bani pentru îndeplinirea obiectivului stabilit  în vara. Elevii lui Petru Ghervan au fost felicitati si recompensati pentru rezultatele bune obtinute în turul campionatului, chiar de membrii Consiliului de Administratie al clubului CS Universitatea, cei care sprijina material echipa, rectorul Universitatii „Stefan cel Mare” Suceava, Adrian Graur, primarul Sucevei, Ion Lungu, presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mîrza si reprezentantul sponsorilor, Viorel Nutu. Acesta din urma i-a felicitat pe studenti pentru performantele obtinute, asigurându-i în acelasi timp ca, si în continuare, sponsorii vor fi alaturi de echipa în încercarea acesteia de a ajunge în cel mai scurt timp într-o cupa europeana.

Rectorul Universitatii „Stefan cel Mare” Suceava, Adrian Graur le-a multumit studentilor sai pentru contributia majora avuta la rezultatele foarte bune obtinute în teren dar în acelasi timp a lasat sa se înteleaga ca este loc de mai bine. „Ma bucur ca formatia se afla pe locul 6. Suntem cu o pozitie mai sus decât anul trecut. Sper ca toata lumea sa realizeze ca avem o grupare puternica la Suceava. Vreau sa multumesc tuturor celor care sprijina echipa. Sunt convins ca în retur baietii vor juca si mai bine, iar la vara vom culege roadele din acest campionat ”, a mai spus Adrian Graur.

De aceeasi parere a fost si presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mîrza, care a adus aminte celor prezenti de momentele de început ale handbalului sucevean. „Ma bucur ca am putut sa contribui la ascensiunea echipei în acest campionat, în care sportivii nostri au reprezentat cu cinste orasul si judetul. Sunt convins ca în scurt timp aceasta echipa va face cunoscut judetul Suceava si în Europa”, a declarat Gavril Mîrza.

Edilul-sef al Sucevei, Ion Lungu, a mentionat, la rândul sau, ca Primaria si Consiliul Local Suceava, vor continua sa sprijine constant echipa de handbal. “M-as bucura daca rezultatele pe care le au cei din echipa de handbal le-ar avea si celelalte sporturi din Suceava. Sunt convins ca ascensiunea acestor baieti va continua. Noi vom fi alaturi de ei si îi vom sprijini pentru a obtine performante tot mai mari”, a mai adaugat Ion Lungu.

Din partea jucatorilor, Razvan Gavriloaia i-a asigurat pe cei prezenti ca împreuna cu ceilalti colegi îsi va da toata silinta pe teren, pentru a mari performantele acestei echipe. “Multumim pentru eforturile comune pe care dumneavoastra, sponsorii, le faceti pentru a ne oferi conditiile propice pentru performanta. Noi, jucatorii, suntem cu un gust amar în acest moment dupa înfrângerea de duminica împotriva Constantei, dar speram, prin multa munca, sa reusim sa îmbunatatim jocul si performantele echipei. Câta vreme sunteti alaturi de noi avem convingerea ca putem reusi împreuna în tot ce ne propunem”, a declarat extrema dreapta a formatiei sucevene.


Intră acum și în grupul de