FOTO Străzi și subsoluri inundate în municipiul Suceava, după o ploaie torențială


Intră acum și în grupul de

Mai multe străzi, curţi, garaje şi subsoluri din municipiul Suceava au fost inundate marți după-amiază, în urma unei ploi torențiale.

Potrivit prefectului județului Suceava, Constantin Harasim, nu au fost probleme majore, iar echipajele de pompieri au intervenit prompt pentru evacuarea apei.

El a spus că a plouat în mai puţin de o oră cu circa 35 l/mp şi au fost inundate mai multe curţi, garaje sau subsoluri.

ploaie, trafic, inundatie

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, a declarat că pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din două garaje de pe strada Bistriţei, o curte de pe strada Mihai Eminescu şi una de pe strada Universităţii, deblocarea unei maşini blocată de ape pe strada Apeductului, dar şi pentru evacuarea apei din bazarul sucevean unde mai multe chioşcuri ale unor comercianţi au fost inundate.

Totodată, s-a evacuat apa din subsolurile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă, a Centrului Cultural Bucovina.

Găleată a menţionat că nu sunt probleme deosebite.

parcare subterana inundatie

Din cauză că reţeaua de canalizare nu a putut prelua debitul de apă pluvială, în mai multe zone din oraş, în special în zona centrală, străzile erau inundate şi s-a circulat cu greutate.

furtuna, ploaie, inundatii


Intră acum și în grupul de