Rugbi : Rugbistii suceveni se pregatesc pentru meciul cu CFR Brasov


Intră acum și în grupul de

Desi cluburile componente ale Diviziei Nationale au solicitat amânarea primelor jocuri, federatia de specialitate nu a renuntat la ideea ca prima runda a turneelor play-off, respectiv, play-out sa se dispute în data de 20 decembrie. CSM Bucovina Suceava va întâlni formatia CFR Brasov, în prima partida a turneului pentru mentinerea în primul esalon valoric al rugbiului românesc.

“Sigur, noi am câstigat ambele dispute cu formatia brasoveana, însa în lupta pentru evitarea retrogradarii si în conditii de iarna, datele problemei sunt cu totul altele. În pofida solicitarilor noastre de amânare a jocului federatia a mentinut decizia de disputarea lui si ne pregatim în consecinta pentru un joc hibernal.

Nu se poate spune ca nu suntem obisnuiti si noi cu conditiile grele, dar este dificil de jucat pe zapada acolo unde valorile se mai niveleaza. Oricum, asa cum am spus si cu alte ocazii ne vom stradui sa învingem si sa ne mentinem în Divizia Nationala si în viitorul sezon” a afirmat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad. 


Intră acum și în grupul de