Încercare de înşelăciune prin metoda Accidentul, dejucată de un bătrân din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de 86 de ani din Gura Humorului a dejucat în noaptea de duminică spre luni o tentativă de înşelăciune prin metoda Accidentul.

Telefon fix

Potrivit IPJ Suceava, un bărbat necunoscut a apelat numărul de telefon fix şi discutând cu bărbatul de 86 de ani, i-a spus acestuia că este fiul lui din Italia, că a avut un accident rutier şi are nevoie de nişte bani.

Bărbatul i-a spus că are nişte bani în casă şi mai are şi la C.E.C., iar bărbatul care l-a apelat, i-a spus că va trimite un şofer să ridice banii pe care îi are în casă.

Imediat după apel, humoreanul de 86 de ani a sunat-o pe fiica sa, care locuieşte vis-a-vis de locuinţa tatălui ei şi i-a spus acesteia ce s-a întâmplat.

Aceasta s-a deplasat la locuinţa tatălui ei, l-a apelat telefonic pe fratele ei, care se află în Italia, iar acesta i-a spus că este bine, nu a suferit nici un accident şi nu el l-a sunat pe tatăl său.

În acest context, fiica bărbatului de 86 de ani a sunat la 112 şi a sesizat tentativa de înşelăciune prin metoda accidentul.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de înşelăciune.


Intră acum și în grupul de