Patru tineri din Pătrăuți, reținuți de polițiști în urma unor percheziții domiciliare. Ei sunt suspectați de mai multe tâlhării comise în județ

Polițiștii suceveni au reținut, joi seară, patru tineri din comuna suceveană Pătrăuți în urma unor percheziții domiciliare. Aceștia sunt suspecți de tâlhărirea unui bătrân din Câmpulung Moldovenesc, dar și de alte tâlhării comise în Suceava și în Botoșani.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, patru tineri cu vârste între 19 și 35 de ani din comuna Pătrăuți au fost reținuți joi seara, după ce polițiștii au făcut șase percheziții domiciliare.

Aceștia sunt suspecți într-un caz de tâlhărie după ce în dimineața de 2 iunie, trei dintre ei au intrat în locuința unui bătrân din Câmpulung Moldovenesc, l-au lovit după care i-au furat 600 de lei, un laptop şi un telefon mobil.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţişti din cadrul Serviciul Investigații Criminale Suceava în cooperare cu I.P.J. Botoșani și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava au efectuat, joi, șase percheziții domiciliare, fiind identificate probe în cauza privind tâlhăria din Câmpulung Moldovenesc, fiind recuperat parțial prejudiciul creat.

Totodată, în urma perchezițiilor au fost obținut probe pentru alte tâlhării comise cu același mod de operare pe raza județului Suceava, în perioada  mai –iunie 2016, precizează sursa citată.

spargere

Cei patru suspecți au fost reținuți și vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă, iar cercetările continuă, doi dintre aceștia fiind cercetați într-o cauză penală și de Serviciul Investigații Criminale Botoșani.