Patru arestări în cazul tâlhăriei din Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a admis cererea procurorilor și a dispus arestarea preventivă a patru persoane suspecte de comiterea unei tâlhării față de un bătrân din Câmpulung Moldovenesc.

retinere arestare

Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a anunțat, luni, că au fost arestați pentru 30 de zile Gheorghe Zobar Stan, Costel Marian Stan, Costel Tican pentru tâlhărie calificată și Tiberiu Ionatan Hariga pentru complicitate la tâlhărie calificată.

 

Ei sunt acuzați că în noaptea de 1 spre 2 iunie  între orele 01,00 – 02,00, inculpaţii au pătruns prin efracţie în locuinţa numitului C.M. din Câmpulung Moldovenesc, unde prin folosirea de violenţe, l-au deposedat de mai multe bunuri.

Polițiștii suceveni au reținut, joi seară, patru tineri din comuna suceveană Pătrăuți în urma unor percheziții domiciliare. Aceștia sunt suspecți de tâlhărirea unui bătrân din Câmpulung Moldovenesc, dar și de alte tâlhării comise în Suceava și în Botoșani.

 

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, patru tineri cu vârste între 19 și 35 de ani din comuna Pătrăuți au fost reținuți joi seara, după ce polițiștii au făcut șase percheziții domiciliare.

 

Aceștia sunt suspecți într-un caz de tâlhărie după ce în dimineața de 2 iunie, trei dintre ei au intrat în locuința unui bătrân din Câmpulung Moldovenesc, l-au lovit după care i-au furat 600 de lei, un laptop şi un telefon mobil.

 

În urma investigaţiilor efectuate, poliţişti din cadrul Serviciul Investigații Criminale Suceava în cooperare cu I.P.J. Botoșani și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava au efectuat, joi, șase percheziții domiciliare, fiind identificate probe în cauza privind tâlhăria din Câmpulung Moldovenesc, fiind recuperat parțial prejudiciul creat.

 

Totodată, în urma perchezițiilor au fost obținut probe pentru alte tâlhării comise cu același mod de operare pe raza județului Suceava, în perioada  mai –iunie 2016, precizează sursa citată.(N.B.)


Intră acum și în grupul de