„Urgenta” Spitalului Radauti a redevenit functionala dupa o reabilitare de 100.000 de euro


Intră acum și în grupul de

Compartimentul de Primire a Urgentelor de la Spitalul Municipal Radauti a redevenit functional, de miercuri, dupa ce a facut obiectul unor investitii cifrate la 100.000 de euro. Sectia a fost modernizata cu sprijinul firmei austriece „HOLZINDUSTRIE SCHWEIGHOFER”, orasului Viena si omului de afaceri local Costel Babiuc. Sectia a fost redeschisa miercuri, în prezenta unor oficiali locali si judeteni, a proprietarului companiei austriece, Gerald Schweihofer si a omului de afaceri Costel Babiuc.

Austriecii au decis sa contribuie la modernizarea Compartimentul de Primire a Urgentelor de la Spitalul Municipal Radauti, dupa ce proprietarul companiei austriece, Gerald Schweihofer a suferit un accident fiind transportat la unitatea spitaliceasca radauteana, si a fost surprins neplacut de starea jalnica în care se afla spitalul.   

„Urgenta” Spitalului Radauti dispune de acum, între altele, de o sala de operatie pentru mici interventii, cabinet de consultatii si doua saloane.  

Pe de alta parte, directorul grupului austriac „EGGER” România, Ioan Lucian Banciu, a declarat ca, în 2008, compania pe care o reprezinta se va ocupa de modernizarea unei alte parti a Spitalului din Radauti. Firmele „SCHWEIGHOFER” si „EGGER” au investit aproximativ 500 de milioane de euro în construirea de fabrici de prelucrare a lemnului în zona Radauti.


Intră acum și în grupul de