Expozitie de arta, colinde si muzica clasica la Biserica “Nasterea Maicii Domnului”


Intră acum și în grupul de

Ansamblul arhitectural “In Memoriam” al bisericii “Nasterea Maicii Domnului” a gazduit vernisajul expozitiei de arta plastica- Zugreni 2007, un concert de colinde dar si muzica clasica. La evenimente au luat parte, alaturi de preotul Viorel Vârlan, artisti plastici, elevi si profesori. “În aceasta seara, Fundatia In Memoriam are un dar de exceptie pentru dvs., respectiv o calatorie prin magia sunetului si a culorii. Ne aflam în acest an la a treia editie a acestui gen de manifestari speciale desfasurate cu prilejul Sarbatorilor de Iarna în ansamblul architectural “In Memoriam” al Bisericii Nasterea Maicii Domnului”, a spus moderatoarea actiunii, poeta Carmen Veronica Steiciuc.

Concertul de muzica clasica a fost sustinut de profesorii: Ilie Aurelian Zugrav si Iohanes Raimond Onesciuc de la Colegiul de Arta “Ciprian Porumbescu” din Suceava, Daniel Dragomirescu – asistent univ. drd. la Universitatea de Arte George Enescu din Iasi, precum si de elevii de la Colegiul de Arta “Ciprian Porumbescu” din Suceava, îndrumati de profesorii lor, respectiv d-na prof. Doina Chisca, dl. prof. Ciprian Constandache si prof. Iohanes Raimond Onesciuc.

Lucrarile expuse în sala “In Memoriam” apartin artistilor  Pusa Pâslaru, Niculai Morosanu, Oana Ruxandra Hrisca, Vasile Anghel Siminiuc si Corneliu Tincu precum si unor elevi.


Intră acum și în grupul de