Opt farmacii vor avea program in timpul Sarbatorilor de iarna


Intră acum și în grupul de

Un numar de opt farmacii aflate în contract cu CAS Suceava au anuntat ca vor avea program de functionare în zilele Sarbatorilor de iarna. Este vorba despre Arsene, Biomedica, Oficinalis, Remedia, Galenica, Casandra, toate din municipiul Suceava, Hermes Farma City din Falticeni si Avicenna din Radauti.

Pe de alta parte, directorul adjunct al ASP Suceava, dr. Alexandru Lazareanu, a declarat joi, ca a solicitat spitalelor din judet si Serviciului Judetean de Ambulanta sa asigure permanent asistenta medicala de urgenta, prin completarea liniilor de garda, si sa asigure necesarul de medicamente si materiale sanitare din trusa de prim-ajutor, în zilele de sarbatoare. Acesta a mai cerut sa fie informat cu privire la toate problemele deosebite care apar.  

Alexandru Lazareanu a spus ca vor functiona 24 de ore din 24 cele 9 centre de permanenta din judet: Vicovu de Sus, Cajvana, Marginea, Vama, Breaza, Zvoristea, Brosteni, Dolhasca, Dorna Arini.

În afara de acestea, vor avea activitate  non-stop, în  perioada sarbatorilor, Serviciul Judetean de Ambulanta Suceava, cu unitatile din teritoriu, Unitatea Primire Urgente din cadrul Spitalului Judetean Suceava, serviciile de urgenta din cadrul spitalelor din judet si liniile de garda de pe sectii.  

În ce priveste asistenta medicala stomatologica, urgentele vor fi asigurate de catre cabinetul stomatologic din cadrul Unitatii Primire Urgente de la Spitalul Judetean. 


Intră acum și în grupul de