Fotbal : Mosul le-a adus “prietenilor” albanezi un selectioner de clasa

Calificati la turneul final al Europenelor de anul viitor, „tricolorii” nu vor uita fara doar si poate ajutorul venit din partea echipei nationale a Albaniei. Evident, nu este vorba despre acuzatiile nefondate de blat venite dinspre Tirana, ci despre cele patru puncte pe care Igli Tare & Co. le-au „furat” vecinilor nostri de la Sud de Dunare, bulgarii. Drept „rasplata”, elevii lui Piturca i-au lasat pe albanezi fara antrenor, Otto Baric demisionând în urma înfrângerii din ultima etapa a calificarilor, 1-6, la Bucuresti.

Tot raul spre bine, însa! Mos Craciun le-a facut un cadou cu totul si cu totul special „prietenilor” nostri din Balcani: un selectioner olandez. Potrivit site-ului oficial al UEFA, Federatia Albaneza de Fotbal l-a numit în functie pe olandezul Arie Haan, care a semnat pe o perioada de doi ani si va conduce Albania în partidele din grupa A preliminara pentru CM 2010, din care mai fac parte Portugalia, Suedia, Danemarca, Ungaria si Malta.

Tehnicianul batav are mare experienta internationala. În vârsta de 59 de ani, Haan a antrenat nationalele Chinei si Camerunului, dar si echipe de club de top, precum Anderlecht, VfB Stuttgart, 1.FC Nurnberg, Standard Liege sau Feyenoord.

loading...