Fotbal : Mosul le-a adus „prietenilor” albanezi un selectioner de clasa


Intră acum și în grupul de

Calificati la turneul final al Europenelor de anul viitor, „tricolorii” nu vor uita fara doar si poate ajutorul venit din partea echipei nationale a Albaniei. Evident, nu este vorba despre acuzatiile nefondate de blat venite dinspre Tirana, ci despre cele patru puncte pe care Igli Tare & Co. le-au „furat” vecinilor nostri de la Sud de Dunare, bulgarii. Drept „rasplata”, elevii lui Piturca i-au lasat pe albanezi fara antrenor, Otto Baric demisionând în urma înfrângerii din ultima etapa a calificarilor, 1-6, la Bucuresti.

Tot raul spre bine, însa! Mos Craciun le-a facut un cadou cu totul si cu totul special „prietenilor” nostri din Balcani: un selectioner olandez. Potrivit site-ului oficial al UEFA, Federatia Albaneza de Fotbal l-a numit în functie pe olandezul Arie Haan, care a semnat pe o perioada de doi ani si va conduce Albania în partidele din grupa A preliminara pentru CM 2010, din care mai fac parte Portugalia, Suedia, Danemarca, Ungaria si Malta.

Tehnicianul batav are mare experienta internationala. În vârsta de 59 de ani, Haan a antrenat nationalele Chinei si Camerunului, dar si echipe de club de top, precum Anderlecht, VfB Stuttgart, 1.FC Nurnberg, Standard Liege sau Feyenoord.


Intră acum și în grupul de