Concursul “Laureatii anului 2007” si-a desemnat castigatorii din randul cititorilor


Intră acum și în grupul de

Alina Petroaie din Suceava a luat premiul I. Suceveanca în vârsta de 27 de ani este o fana a echipei nationale de fotbal si a lui Cristi Chivu în special

Concursul “Laureatii anului 2007 în sportul sucevean” s-a încheiat. În cele aproape trei saptamâni în care au fost publicate taloanele de concurs, numerosi cititori au laudat initiativa noastra, dovada ca sportul sucevean prezinta interes în rândul publicului. Cu totii de dorim ca performantele din 2007 sa fie inferioare celor din 2008. Nu neaparat în ideea de a avea redactorii de sport mai multe subiecte. Sportivii suceveni merita mai multa atentie iar noi am încercat în acest an sa ajungem la nivelul performantelor realizate de ei. Daca am reusit sau nu, asta ramâne de vazut.

În comparatie cu alte judete ale tarii, Suceava se poate mândri cu doi sportivi calificati deja la Jocurile Olpimpice de la Beijing. Cristina Casandra si Alexandru Bodnar vor fi acolo. Asa cum îi stim noi, suntem convinsi ca vor aduce onoare cluburilor pe care le reprezinta. Va fi un motiv în plus sa urmarim competitia numarul 1 a anului care urmeaza.

În 2007, handbalul local a dovedit ca ramâne un sport iubit în Suceava. Rezultatele obtinute de CS Universitatea au fost peste asteptari. Locul 9 în editia trecuta de campionat si un onorabil loc 6 la finalul turului din actuala stagiune. De nenumarate ori am vazut sala de la LPS arhiplina. Echipa ca Steaua, HCM Constanta sau Dinamo nu doar ne-au vizitat orasul ci dimpotriva, au constatat pe propria piele ca trebuie sa trudeasca din greu pentru a învinge.

Fotbalul a fost un capitol aparte în acest an. Dupa ce a lacrimat la jumatatea anului, când Cetatea Suceava a retrogradat în Liga a III-a, acum priveste tantos din postura de lider al esalonului trei. Chiar daca au retrogradat baietii lui Marian Pana au dovedit în prima parte a campionatului ca merita mult mai mult. Au dominat categoric seria din care fac parte iar din 2008 sunt convins ca vom vedea un alt fotbal pe “Areni”.

Nici voleiul nu a lasat de dorit. Considerat de multi dintre iubitorii sportului a de ramura aflata în moarte cerebrala, voleiul sucevean a demonstrate ca are resurse importante. Faptul ca baietii lui Victor Pancu au reusit sa se califice în faza a II-a a competitiei este de apreciat, mai ales în conditiile în care banii au lipsit de cele mai mule ori.

Asadar anul 2007 ne-a aratat înca o data ca judetul Suceava are potential. Victoriile si înfrângerile din acest an râmân. Asteptam acum succesele din 2008.

Pentru a dovedi ca suntem alaturi de tot ceea ce înseamna sportul sucevean, am realizat concursul “Laureatii anului 2007 în sportul sucevean”. Am adunat reusitele si acum împartim premiile.  

Alina Petroaie merge ori de câte ori are ocazia la evenimentele sportive din Suceava

Alina Petroaie din Suceava a câstigat concursul organizat de “Crai Noi”. În vârsta de 27 de ani, ea s-a declarat a fi un impresionata de initiativa noastra. “Nu credeam ca voi câstiga . Am participat la multe conucrsuri dar niciodata nu am luat vreun premiu” a spus Alina. Câstigatoarea noastra a trimis pe adresa redactiei mai multe taloane de concurs iar unul dintre acestea s-a dovedit a fi mai norocos. La sectiunea “ Sportivul sucevean al anului 2007”, Alina Petroaie i-a nominalizat în ordine pe: Cristina Casandra, Andrei Giurca, Ionel Celpan, Iulian Andrei si Ovidiu Bursuc. La “Antrenorul sucevean al anului” preferintele au fost: Petru Ghervan, Silviu Casandra, Constantin Vlad, Victor Pancu si Marian Pana iar la “Echipa suceveana a anului”: CS Universitatea Suceava, Cetatea Suceava, CSMU LPS Suceava, CSM Bucovina Suceava, CSAT Suceava.

Alina Petroaie nu este straina de fenomenul sport. În vara a mers pe “Areni” la meciurile din cadrul turneului intrenational de fotbal “4 regiuni pentru Europa” iar în turul actualei editii a Ligii Nationale de handbal a fost prezenta ma majoritatea jocuruilor de pe teren propriu, disputate de elevii lui Petru Ghervan. În alta ordine de idei, Alina ne-a spus ca nu pierde niciun meci al echipei nationale de fotbal iar jucatorul preferat este Cristian Chivu, capitanul tricolorilor.  

Premiile doi si trei au fost câstigate de Stefan Roata din Pojorâta si Mihai Andrici din Siminicea

Pe locurile 2 si 3, stabilite în urma tragerii la sorti au iesit Stefan Roata din Pojorâta si Mihai Andrici din Siminicea. Cei au trimis numeroase taloane de concurs si norul le-a surâs. Primul a câstigat 50 de euro iar cel de-al doilea un bax de vin. Numai bun pentru petrecerea de Revelion.

În ziarul de luni, 31 decembrie 2007, vom anunta câstigatorii celor trei sectiuni: “ Sportivul sucevean al anului”, “Antrenorul sucevean al anului” si “ Echipa suceveana a anului”. 


Intră acum și în grupul de