Handbal : Tricolorii au plecat spre Larnaca


Intră acum și în grupul de

Petru Ghervan, antrenorul secund al echipei nationale, se afla vineri la prânz, împreuna cu principalul Aihan Omer si întreg lotul de jucatori, pe aeroportul din Timisoara. Tricolorii au plecat vineri spre Bucuresti cu destinatia Larnaca. Acolo, duminica, România va înfrunta nationala Ciprului, în cel de-al doilea joc al grupei preliminare a Campionatului Mondial din Croatia. Desi a învins în meciul tur cu 36-23, atmosfera din sânul echipei nationale nu este tocmai cea mai buna, Aihan Omer nefiind foarte multumit de evolutia jucatorilor, mai ales în prima parte a meciului de miercuri: “Chiar dupa meci am avut cu totii o discutie.

Nationala Ciprului a reprezentat o necunoscuta pentru noi si poate si din acest motiv am intrat mai greu în joc. În orice caz, am obtinut o victorie normala si firesc ar fi sa câstigam si la ei acasa” – a declarat Petru Ghervan.

În alta ordine de idei, tehnicianul sucevean a spus ca echipa locala de handbal, CS Universitatea, va ajunge la Oradea pe 14 ianuarie, atunci urmând sa se întâlneasca si el cu jucatorii suceveni.

Partida dintre nationalele Ciprului si României va avea loc duminica, 6 ianuarie.


Intră acum și în grupul de