Un bărbat a fost reținut pentru incendierea celor două mașini în Rădăuți. El este cercetat și pentru incendierea autoturismului unui ofițer de poliție judiciară


Intră acum și în grupul de

Parchetul Judecătoriei Rădăuți a anunțat, că a dispus, vineri, punerea în mişcare a acţiunii penale față de Florin Nicolaică,  pentru două distrugeri după ce a incendiat două autoturisme.

Bărbatul a fost reținut joi seară de procurorii rădăuțeni, fiind suspectat de cele două incendieri a unor autoturisme parcate pe strada Dimitrie Dan din municipiul Rădăuți.

Astfel, în noaptea de 23 spre 24 iunie 2016, în jurul orelor 00:15, acesta a distrus prin incendiere autoturismul marca Mercedes Benz, parcat în municipiul Rădăuţi pe str. Dimitrie Dan, prejudiciul produs fiind de aproximativ 13.500 lei, iar în noaptea de 26 spre 27 iunie, în jurul orelor 03:10, a distrus prin incendiere autoturismul marca Opel Corsa parcat tot pe strada Dimitrie Dan din Rădăuţi,prejudiciul fiind de aproximativ 1500 de euro.

Bărbatul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

arest retinere

Procurorii subliniază că la baza propunerii de arestare preventivă a stat și faptul că bărbatul a comis faptele în condițiile în care este urmărit penal din 25 septembrie 2015 pentru comiterea unei alte  infracţiuni de „distrugere”, întrucât în seara zilei de 6 septembrie 2015 în jurul orelor 22:50, a incendiat autoturismul marca BMW apartinând unui ofiţer de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Rădăuţi cauzând un prejudiciu de aproximativ 4000 de euro. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de