Fotbal : Copos neaga transferurile lui Rica Neaga si Janos Szekely


Intră acum și în grupul de

Principalul actionar al Rapidului, George Copos, a „dezamorsat” ultima bomba de pe piata transferurilor. Chiar daca si-a reînnoit prietenia cu Gigi Becali, finantatorul giulestean nu s-a lasat purtat pe val de sampania pe care a baut-o cu omologul lui din „Ghencea”, care se pare ca a vrut sa îi întoarca favorul transferurilor lui Rada si Badoi în Ghencea, din vara.

Dupa ce l-a pus pe lista de transferuri, Gigi Becali l-a oferit pe Rica Neaga echipei din Giulesti, urmând ca jucatorul sa îsi dea si el acordul când revine din vacanta. Cum Neaga se întelege foarte bine cu antrenorul Mircea Rednic, cu care a mai lucrat si în Arabia Saudita, la Al-Nasr, transferul ar fi fost ca si facut, numai ca George Copos nu este de acord. „Ce sa caute Neaga la Rapid? Sunt niste bazaconii, niste tâmpenii. Neaga sa ramâna la Steaua, nu are ce cauta în Giulesti!”, a spus Copos.

Nici „otelarul” Janos Szekely nu este al Rapidului din aceasta iarna, însa, în acest caz, patronul din Giulesti a recunoscut ca este interesat de serviciile elevului lui Petre Grigoras. „Noi avem în vizor trei jucatori pentru pozitia de mijlocas dreapta, printre care si Janos Szekely. Ceilalti doi sunt un argentinian si un român”, a spus Copos, dupa ce Gazeta Sporturilor anuntase ca sigura trecerea lui Szekely în Giulesti. „Nu este adevarat ca am fi ajuns la un acord cu Otelul pentru transferul lui. Vom mai discuta în zilele urmatoare”, a tinut sa precizeze Copos.  


Intră acum și în grupul de