Fotbal : Chivu a castigat duelul cu Ogararu!


Intră acum și în grupul de

Inter a avut nevoie de penaltiuri pentru a trece de Ajax, dupa ce meciul s-a încheiat 2-2, în semifinala Cupei Dubai. Formatia lui Cristi Chivu va juca în finala de luni cu brazilienii de la Internacional, care au trecut în cealalta semifinala de Stuttgart, cu 1-0, gratie golului reusit de Alex.

Roberto Mancini a început cu o echipa neobisnuita din care au facut parte si doi jucatori de la „tineret”, iar prima ocazie a venit pentru Ajax, la care Ogararu a fost integralist. Jan Huntelaar a avut sansa de a deschide scorul în câteva rânduri, însa tot „nerazzurri” au preluat conducerea, prin Julio Cruz, care si-a prelungit cu pieptul pasa lui David Suazo si a marcat cu piciorul stâng.

A durat 120 de secunde pâna Perez a reusit sa egaleze, driblând pe lânga Pele si Nicolas Burdisso si înscriind de la marginea careului. Ajax a întors soarta partidei complet dupa pauza, când a patra optiune de portar a italienilor, Enrico Alfonso, l-a faultat în careu pe Suarez, iar Heitinga a transformat penaltiul.

Tânarul goalkeeper si-a reparat greseala câteva minute mai târziu, când a parat un sut în forta al lui Rommedahl, ca la scurt timp Cruz sa egaleze cu o lovitura frumoasa de cap. Un alt tânar a fost aproape de a decide victoria interistilor, Mario Balotelli, care a sutat însa în bara pe finalul meciului, iar scorul a ramas neschimbat.

Partida a ajuns la penaltiuri, unde, desi Cristi Chivu si-a vazut sutul aparat, Van Der Heijden si Heitinga au lovit bara si Inter a câstigat cu 5-4.


Intră acum și în grupul de